PatulurRancangan penyimpanan sejuk perubatanKaedah apa yang digunakan untuk operasi

2023-05-12 01:35:49lepaskan

yang berbeza. Untuk masa yang lama

Polyurethan foam: Ini juga bahan penyimpanan sejuk yang sangat umum. Ia mempunyai kesan insulasi panas yang kuat dan kekuatan mekanik yang kuat. Sekarang ia digunakan secara luas dan mempunyai prospek aplikasi yang baik.Terdapat banyak skenario aplikasi penyimpanan sejuk, ia menyediakan pemasangan penyimpanan sejuk berbeza, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan, penyelesaian di lokasi,PatulurCold storage plant installation, operasi jujur, dan mempunyai pejabat di seluruh negara untuk kerjasama jangka panjang. Tujuan, fungsi dan rancangan berbeza, jadi apa yang perlu dipahami dalam rancangan penyimpanan sejuk?Patulur,Keputusan sistem: mudah menggunakan pemampat udara bersedia. Apabila pemampat udara tidak dapat menyelesaikan masalah, ia boleh diganti oleh pemampat ammonia, tetapi suhu keleluaran semasa digunakan tidak boleh melebihi [UNK],PatulurPemasangan penyimpanan sejuk perubatan, jika tidak viskositi minyak akan dikurangi di luar titik kilat dan karbon akan terbentuk, cahaya dan peralatan elektrik lain dalam penyimpanan sejuk. Sumber kuasa penyimpanan sejuk diperlukan untuk menjadi garis fasa stabil pintu elektrik, dan sumber kuasa atau sumber kuasa cadangan boleh digunakan sesuai dengan yang diperlukan. Sirkuit akan mempunyai pembuangan yang masuk akal dan tindakan perlindungan yang sepadan.Meletz, permukaan papan akan dipadam bersih. Jika terdapat sebarang goresan, ia akan dilakukan. Tiada goresan yang jelas di permukaan papan.Tempat kedai beku cepat sayuran dan buah tidak sesuai untuk menggunakan pendinginan exhaust, tetapi menggunakan penggemar untuk menyediakan udara untuk pendinginan, kerana gas di tempat kedai beku cepat perlu disebarkan dan dispersyen secara biasa untuk menghindari racun oksid karbon disebabkan oleh konsentrasi tinggi oksid karbon di kawasan tempatan. Oleh itu, dalam gudang beku cepat, peralatan beku perlu digunakan bersama dengan peralatan pengkondisi udara. Pemilihan peralatan beku berbeza dari peralatan beku suhu rendah dan gudang beku cepat biasa.Perliti ketat: perlit ketat adalah jenis bahan granular dengan bentangan porous. Lubang di dalamnya menghalang panas. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, pembangunan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk menyimpan buah, penyimpanan sejuk perubatan, ujian ketat, jaminan kualiti. Aktiviti keutamaan sedang berlangsung. Selamat datang untuk berkonsultasi. Ia mempunyai kesan pengisihan panas yang baik. Kemudian, uap air dalam penyimpanan sejuk mudah dikonsumsikan, dan penyorban air perlit ekstensif sangat kuat. Oleh itu perlu berhati-hati untuk memilih perlit ekstensif sebagai penyimpanan sejuk.


PatulurRancangan penyimpanan sejuk perubatanKaedah apa yang digunakan untuk operasiPembangunan penyimpanan sejuk kecil digunakan secara luas dalam kehidupan, seperti industri makanan, industri memproduksi, dll. kerana penyimpanan sejuk digunakan secara luas, anda tahu penyimpanan sejuk? Especially the construction process and steps of cold storage. Memahami proses pembinaan dan langkah penyimpanan sejuk adalah berguna untuk semua pautan penyimpanan penyimpanan sejuk.Volum penyimpanan sejuk saiz penyimpanan sejuk akan dihitung mengikut volum yang disimpan oleh tumpukan barang yang disimpan dalam penyimpanan sejuk, ditambah koridor dari baris ke baris, ruang dalam antara tumpukan dan dinding, dan ruang antara langit dan bilik pakej. Selepas menentukan volum, bangunan dan peralatan teknik bantuan yang diperlukan juga perlu dianggap, seperti kerja sementara, pakej dan bilik penggabungan, gudang alat istimewa dan pemuatan dan pembuatan platform, untuk memastikan kualiti storan sejuk.Perkaraan untuk masa penyimpanan sejuk peranti: penyimpanan sejuk sistem pendinginan menggunakan ammonia sebagai pendingin akan disokong di tempat dengan densiti populasi rendah sekitar.analisis,Penyimpanan sejuk mempunyai kebakaran dan perlawanan api yang baik. After adding flame retardant, polyurethane is a kind of flame retardant and self extinguishing material. If it is burned by fire, it can be carbonized, unlike flow burning and flashover like extruded board, which can effectively prevent fire spread. In particular, it can be closed as a whole after fire prevention treatment to form non combustible products.Namun, operasi terus jangka panjang tidak dapat diharapkan kepada peralatan penuaan, jadi pemeliharaan yang masuk akal sangat penting.Penyemprot poliuretan digunakan secara luas dalam peti sejuk besar dan ukuran tengah. Tanda yang berbeza diketahui dikeluarkan pada harga yang berbeza, dan kualiti produk adalah relatif besar. Namun, ia bukan barang yang baik atau kualiti tinggi. Ini adalah hasil kerjasama jangka panjang.


PatulurRancangan penyimpanan sejuk perubatanKaedah apa yang digunakan untuk operasiCiri-ciri papan penyimpanan sejuk: prestasi pengisihan panas yang baik, berat ringan, perlawanan kerosakan, perlawanan penuaan dan penampilan indah.Selamat datang panggilanBagaimana menyimpan pemampat pendinginan dalam storan sejuk untuk memperpanjang hidupnya perkhidmatan dan mengurangkan kejadian ralat dalam proses penggunaan. Pemampat pendinginan dalam storan sejuk memerlukan penyimpanan biasa. Di sini kita memperkenalkan penyimpanan pemampat dalam storan sejuk.Flow, suhu dan tubuh air air permukaan sekitar kawasan pembinaan air permukaan dan sumber air penyimpanan sejuk.The water tank is designed to be separated from the machine body and is double-layer. It will not drip due to condensation caused by internal and external temperature difference. It can be interlocked with the refrigeration system, that is,PatulurPemasangan storan sejuk besar dan kecil, it will not be humidified during refrigeration to prevent serious frosting of the fan.Patulur,Kehidupan perkhidmatan rata-rata struktur pengisihan poliuretan yang ketat dengan kualiti stabil, kehidupan perkhidmatan panjang dan prestasi kost komprensif tinggi boleh mencapai lebih dari tahun dalam syarat penggunaan dan penyelenggaran biasa. Dalam keadaan perkhidmatan biasa selama kehidupan perkhidmatan struktur, ia tidak akan terpengaruh oleh kering, atau kerosakan elektrokimia, serta pertumbuhan serangga, jamur atau alga atau tikus.Biasanya perhatikan keadaan operasi pemampat jantung peralatan penyimpanan sejuk dan suhu exhaust. Semasa operasi perubahan musim, perhatikan keadaan operasi sistem dan menyesuaikan bekalan cair dan suhu kondensasi sistem pada masa.Apabila memasang papan pengisihan poliuretan, pastikan permukaannya licin dan rata tanpa scratch dan warpage.

label:
4jawapan
Jaring keluli
2Tingkat-- · 2023-05-12 08:47:44

Kualiti sangat baik, betul-betul sama dengan penerangan penjual, sangat berpuas hati, sangat suka, benar-benar melebihi jangkaan, kelajuan penghantaran sangat cepat, pembungkusan sangat berhati-hati dan ketat, sikap perkhidmatan syarikat logistik sangat baik, kelajuan penghantaran sangat cepat, dan saya sangat berpuas hati sekali membeli-belah.

Lihat lagi
Boyang Metal Products Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2023-05-12 09:25:00

Ia patut dipuji, sangat bagus, PatulurRancangan penyimpanan sejuk perubatan Saya sangat menyukainya.

Lihat lagi
Reliance Aluminium Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-05-12 10:08:19

PatulurRancangan penyimpanan sejuk perubatan Ia boleh dikatakan terkemuka, dan butirannya sempurna.

Lihat lagi
Tongchang Culture Media Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-05-12 10:10:55

Saya terlalu sibuk kebelakangan ini, pengesahan lambat, kualiti bagus, PatulurRancangan penyimpanan sejuk perubatan asli, berkualiti dan murah, haha.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)