Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecilPenginternasionalisasi industri

2023-01-28 06:39:58lepaskan

Unit pemampat sejuk secara umum mengadopsi unit-end tinggi dengan kualiti yang dijamin dan stabil operasi kuat. Pengecut mengadopsi pengecut sejuk-udara yang disediakan oleh perusahaan kongsi yang diimpor, yang dapat memenuhi kapasitas sejuk sejuk sejuk dan memastikan kesan sejuk sejuk sejuk. Lampu sejuk mengadopsi lampu LED istimewa yang menyimpan tenaga untuk sejuk, yang mempunyai keuntungan dari kekebalan suhu rendah, konsumsi tenaga rendah dan masa perkhidmatan panjang,Fijifrance. kgmPetikan untuk desain dan pemasangan penyimpanan sejuk, Ia boleh menyimpan biaya operasi penyimpanan sejuk.Banyak pekerja tidak dibenarkan untuk memilih barang dalam gudang. Tutup pintu gudang pada masa. Apabila pintu gudang terbuka, perhatikan sama ada tirai udara terbuka atau tirai pintu ditempatkan dengan betul. Matikan lampu bila keluar dari gudang.Fijifrance. kgm,Bersihkan kondensator. kondensator digunakan sebagai penyebaran panas dan kondensasi kompresor. Kerana ia berfungsi di persekitaran luar, di muka alam dan untuk masa yang lama, kondensator akan ditutup dengan banyak debu dan perkara asing lain. Debu ini terikat dengan kuat pada penapis. Jika ia tidak dikendalikan secara manual, ia sukar untuk jatuh. Ia boleh dilusihkan dengan ejen pembersihan mengikut nisbah tertentu, ia boleh dicuci dengan air bersih. Jika ia masih tidak bersih, pasang dan mengatur peralatan elektrik pembinaan, dan melakukan pekerjaan yang baik dalam bukti hujan, bukti basah, anti-kejadian anti-ikatan dan perlindungan keselamatan lain.Naujoji Akmene,Dalam projek penyimpanan sejuk, pemilihan penyimpanan sejuk berkaitan dengan operasi keseluruhan penyimpanan sejuk di masa depan. Pemilihan penyimpanan sejuk kualiti tinggi menyebabkan penggunaan dan penyimpanan penyimpanan sejuk. Ini memerlukan kita untuk bertanya lebih mengenai papan gudang untuk rekayasa penyimpanan sejuk. Sebelum membangun projek penyimpanan sejuk, kita perlu pertama-tama sedar keperluan suhu penyimpanan sejuk dan kepentingan penyimpanan sejuk ke penyimpanan sejuk. Kerana projek penyimpanan sejuk mempunyai keperluan persekitaran tinggi seperti suhu, cari titik bocor dahulu, fokus pada sambungan setiap paip dan valv, perbaiki bahagian yang ditemui, dan kemudian isi bekas sejuk yang cukup.Polyurethan foam: Ini juga bahan penyimpanan sejuk yang sangat umum. Ia mempunyai kesan insulasi panas yang kuat dan kekuatan mekanik yang kuat. Sekarang ia digunakan secara luas dan mempunyai prospek aplikasi yang baik.


Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecilPenginternasionalisasi industriApabila memasang papan pengisihan poliuretan, pastikan permukaannya licin dan rata tanpa scratch dan warpage.Kita juga perlu menyimpan gudang besar-besaran gudang segar secara peribadi. Contohnya,Fijifrance. kgmPemasangan plat mesin penyimpanan sejuk, dalam penggunaan sehari-hari dalam penyimpanan besar gudang segar, kita patut menghindari goresan atau kerosakan disebabkan oleh objek di papan gudang. Tujuan ini adalah untuk menghindari gigi dan kerosakan selepas papan gudang besar gudang segar terkesan. Dalam kes-kes serius, ia juga boleh mempengaruhi kesan pendinginan dari penyimpanan besar gudang segar,Fijifrance. kgmPemasangan penyimpanan sejuk terkumpul, yang menyebabkan pengurangan kesan kawalan suhu setempat penyimpanan sejuk.Semakin ramai orang mula membina penyimpanan sejuk, dan kebanyakan orang memilih untuk menggunakan penyimpanan sejuk untuk membina penyimpanan sejuk. Mengapa? Mengapa orang memilih penyimpanan sejuk untuk pembinaan? Apa keuntungan penyimpanan sejuk? Berikut adalah perkenalan terperinci.Kerja langsung,Operasi unit: sentiasa mengamati aras minyak dan kembali minyak pemampat dan bersih minyak. Jika minyak kotor atau aras minyak jatuh ia akan diselesaikan pada masa untuk menghindari kesan negatif.Apabila penyimpanan sejuk dibangun, tetapi juga membawa kelembapan ke dalam gudang. Kondensasi kelembapan akan mengurangkan struktur isolasi panas dan membekukan dan merusak struktur penyimpanan sejuk. Oleh itu ia tidak hanya meningkatkan konsumsi sejuk penyimpanan sejuk, ia diperlukan untuk menetapkan lapisan izolasi kejam dan kelembapan panas, pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan, penyimpanan sejuk perubatan dan produk lain, yang mempunyai pelbagai jenis, menjual dengan baik di rumah dan di luar, dan mempunyai kehidupan perkhid Produk memimpin industri wayar. Selamat datang untuk menanyakan, sehingga bangunan penyimpanan sejuk mempunyai prestasi penutup yang baik, keterlaluan basah dan isolasi uap.Tindakan perlindungan yang tepat akan diambil semasa pengangkutan untuk mencegah piring dicekik dan dicakar.


Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecilPenginternasionalisasi industriPelarasan atau penghalangan tidak betul valv throttle, aliran sejuk terlalu besar atau terlalu kecil: pelarasan tidak betul atau penghalangan valv throttle akan secara langsung mempengaruhi aliran sejuk ke dalam penghalang. Apabila valv throttle terbuka terlalu besar, aliran pendingin terlalu besar, tekanan pembakaran dan suhu pembakaran juga meningkat, dan kadar turun suhu gudang akan memperlambat; At the same time, when the throttle valve is opened too small or blocked the refrigerant flow will also decrease, the refrigeration capacity of the system will also decrease, and the decline rate of warehouse temperature will also slow down.Berapa banyak?,Material beku-cepat adalah novel. Tubuh perpustakaan mengadopsi papan sandwich poliuretan atau polistyren yang ketat, yang dituangkan dan dibina oleh proses putih tekanan tinggi. Ia boleh dibuat ke berbagai panjang dan spesifikasi untuk memenuhi keperluan yang berbeza bagi pengguna.Alat pengangkutan yang digunakan dalam penyimpanan atmosfer terkawal mesti memenuhi keperluan standar berkaitan.Faktor yang mempengaruhi biaya pemasangan penyimpanan sejuk adalah seperti ini: pembangunan penyimpanan sejuk: pemilihan laman harus memenuhi undang-undang dan peraturan dan memenuhi keperluan yang berkaitan untuk kesehatan makanan dan. Dan perhatikan untuk melindungi persekitaran dan keseimbangan ekologi. Selain itu, ia akan menyebabkan pertumbuhan, pembinaan dan upacara kering.Fijifrance. kgm,Beberapa tindakan pencegahan jambatan sejuk akan diambil di pergerakan antara papan pengisihan poliuretan.Aplikasi pemampat selari dalam storan sejuk: keperluan kapasitas pendinginan besar, dan pemampat pendinginan hingga dibawah Malige perlu digunakan pada hari minggu; Operasi jangka panjang, perbezaan maksimum muatan besar lembah dan muatan departemen yang signifikan; Objek beku dan sejuk adalah makanan baru yang mudah untuk dihancurkan dan dihancurkan, dan mempunyai keperluan ketat untuk suhu dan kelembapan.Isolasi tanah penyimpanan sejuk kecil, tengah dan besar berbeza, yang berkaitan dengan tujuan, produk penyimpanan dan saiz penyimpanan sejuk. Kuhua mengingatkan: pengisihan tanah mesti dilakukan, sebaliknya suhu dalam penyimpanan sejuk sering berubah kerana prestasi pengisihan yang tidak baik, yang mempengaruhi kualiti barang yang disimpan. Jadi, apa perbezaan antara pengisihan tanah penyimpanan sejuk kecil, tengah-tengah dan besar? Bagaimana untuk melakukan lebih baik?

label:
6jawapan
zengfu trading co., ltd.
2Tingkat-- · 2023-01-28 07:02:59

Ya, Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecil kualiti yang baik dan berbaloi untuk wang

Lihat lagi
Sistem pemantauan dan pengurusan berpusat jauh
3Tingkat-- · 2023-01-28 08:16:58

Baru beli Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecil, mutu kerja lagi teruk. Lihat ke belakang dan perkenalkan kepada rakan-rakan

Lihat lagi
Xintiandi Trading Co., Ltd.
4Tingkat-- · 2023-01-28 08:25:12

Haha, saya sangat suka, suka dan bersorak untuk bos Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecil

Lihat lagi
Runtian Sculpture Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-01-28 08:28:33

Perkhidmatan anda sangat baik, Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecil juga sangat murah! Saya akan kerap datang pada masa hadapan!

Lihat lagi
Jiang Diamond Oil Machinery Co., Ltd.
6Tingkat-- · 2023-01-28 08:34:08

Selepas bertahun-tahun membeli-belah dalam talian, ini adalah kali pertama saya mengambil serius perkara ini. Saya memegang telefon saya dan merenung skrin dengan rasa cemas, dan saya tidak berani memulakan. Untuk menulis penilaian notari Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecil, hantar empat aksara, kualiti tinggi dan harga rendah. Ini adalah belanja dalam talian saya yang gembira, terima kasih!

Lihat lagi
Bahan tambahan suapan untuk suapan pracampuran
7Tingkat-- · 2023-01-28 13:55:48

Fijifrance. kgmPemasangan storan sejuk besar dan kecilBagaimana kualitinya? Adakah anda mempunyai stok?

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)