AntwerpBagaimana untuk mengisi pemasangan penyimpanan sejukPembangunan pengaturan

2024-02-20 01:36:47lepaskan

AntwerpKunci pemasangan papan storan sejuk,

Polystyrene foam: polystyrene foam adalah jenis baru bahan pengisihan panas sintetik. Ia milik plastik dengan densiti rendah, berat ringan, kesan pengisihan panas kuat dan resistensi suhu rendah yang baik. Namun, disebabkan pengurangan sejuk, ia tidak terlalu selesa untuk pemasangan.Semua kabel harus bersih. Semua penukar dan kekunci akan dibuka dan ditutup dengan sensitif, dipercayai dan tepat. Sambungan istimewa akan digunakan untuk kawat, dan perlindungan kuasa akan disediakan untuk kotak dan setiap cabang kuasa.Antwerp,Kotak distribusi dipasang secara mengufuk dan menegak, cahaya lingkungan baik, dan bilik kering, yang sesuai untuk pengawasan dan operasi.Tip utama: dalam projek penyimpanan sejuk, dan tidak cenderung untuk gagal penggunaan dan pengurusan yang sesuai dan kehidupan perkhidmatan panjang.Manicaragua,Untuk penyimpanan sejuk, ia sangat umum dalam produksi dan kehidupan kita. penyimpanan sejuk sangat penting untuk pembekuan dan penyimpanan makanan,AntwerpKost pemasangan penyimpanan sejuk, tetapi konsumsi tenaga ia sangat besar dalam penggunaan penyimpanan sejuk. Bagaimana kita boleh menyelesaikan masalah ini?Bilik mesin sistem pendinginan ammonia mesti dilengkapi dengan pemasangan exhaust; Peminat exhaust akan mengadopsi anti motor. Apabila bekalan kuasa dimatikan kerana pendinginan tidak dijangka ia akan mampu memastikan bekalan kuasa yang boleh dipercayai bagi peminat exhaust. Perlindungan muatan berlebihan penggemar keleluaran patut dilaksanakan pada sistem penggera isyarat tanpa menghentikan penggemar keleluaran secara langsung. Kotak butang ventilator exhaust akan disembunyikan di dinding di luar bilik pemampat ammonia.Pasang fasilitas pencahayaan sementara di gudang, pasang dan mengatur peralatan elektrik pembinaan, dan melakukan pekerjaan yang baik dalam bukti hujan bukti basah, anti-kejadian, anti-ikatan dan perlindungan keselamatan lain.


AntwerpBagaimana untuk mengisi pemasangan penyimpanan sejukPembangunan pengaturanKegagalan penyimpanan sejuk satu lapisan: besar; Kawasan permukaan struktur penyimpanan luar penyimpanan sejuk adalah besar, dan konsumsi kering makanan sejuk juga besar; Untuk gudang suhu rendah, ia mustahil untuk menanganinya, yang mudah untuk menyebabkan beku mengufuk dan membengkak.Pembekas sejuk mempunyai keuntungan dari harga tinggi, penampilan indah, kehidupan layanan panjang dan pemindahan selesa. Jadi cepat gantikan penyemburan. Pilihan penyemburan mesti mempunyai kawasan penyimpanan sejuk yang besar, untuk mencerminkan simpanan biayanya.Pasang sistem kawalan elektrik. Sistem kawalan elektrik penyimpanan sejuk mengandungi pengendali elektrik, pintu elektrik, cahaya dan peralatan elektrik lain dalam penyimpanan sejuk. Sumber kuasa penyimpanan sejuk diperlukan untuk menjadi garis fasa stabil, dan sumber kuasa atau sumber kuasa cadangan boleh digunakan sesuai dengan yang diperlukan. Sirkuit akan mempunyai pembuangan yang masuk akal dan tindakan perlindungan yang sepadan.biaya produksi,Penyimpanan beku dan sejuk mula berubah ke rak dan penyimpanan palet untuk menyelesaikan barang menurut & ldquo; Pertama dalam & rdquo; keluar pertama Ia membantu untuk meningkatkan kualiti penyimpanan komoditi dan mengurangi kerugian.Jarak garis tarik di sudut dalaman dan luar adalah mm dan mm respectively; Selepas perpustakaan polystyrene dipasang, kongsi panel dinding akan disegel secara bersamaan dan dihiasi dengan penyegelan silikon.Dalam persekitaran suhu rendah, terutama dalam siklus pendinginan dan meluap periodik, struktur bangunan juga rentan. Oleh itu, bahan bangunan penyimpanan sejuk dan struktur setiap bahagian penyimpanan sejuk sepatutnya mempunyai kekebalan beku yang cukup.


AntwerpBagaimana untuk mengisi pemasangan penyimpanan sejukPembangunan pengaturanPapan penyimpanan sejuk menggunakan poliuretan cahaya sebagai bahan dalaman papan penyimpanan sejuk. Keuntungan poliuretan adalah bahawa prestasi pengisihan suhu sangat baik. Pintu luar papan penyimpanan sejuk poliuretan terdiri dari SII, plat besi warna PVC dan plat besi tidak stainless. Keuntungan ini adalah untuk mencegah transmisi suhu papan penyimpanan sejuk disebabkan perbezaan suhu dalaman dan luar yang besar, supaya penyimpanan sejuk lebih menyimpan tenaga dan meningkatkan efisiensi kerja penyimpanan sejuk.Pengurusan,Proses teknikal pemprosesan makanan berbeza untuk pembangunan penyimpanan sejuk digabungkan dengan perancangan bandar setempat. Pembangunan penyimpanan sejuk adalah keperluan desain dan pembangunan penyimpanan sejuk, yang tidak hanya mengelakkan pencemaran salib antara makanan, tetapi juga memastikan fasilitas pengangkutannya: dalam skop pembangunan, bentangan keseluruhan yang masuk akal, menyimpan tanah dan mengurangi kos.Sistem sirkuit mesti -wayar. Jika tiada wayar tanah, wayar tanah akan ditambah.Judge the operating sound of the compressor, and carefully listen to the operating sound of water pump, cooling tower, compressor, timely warranty is required, so as to avoid greater damage to the compressor due to untimely warranty.Antwerp,Segmen reka storan sejuk: beberapa sekatan yang berbeza akan dirancang secara rasional dan dibahagi mengikut tujuan dan suhu. Contohnya: bilik pemprosesan, bilik pengisihan,AntwerpBerapa banyak penyimpanan sejuk kecil, bilik beku cepat, bilik sejuk, saluran, platform pembuatan, dll.Semua kabel harus bersih. Semua penukar dan kekunci akan dibuka dan ditutup dengan sensitif, dipercayai dan tepat. Sambungan istimewa akan digunakan untuk kawat dan perlindungan kuasa akan disediakan untuk kotak dan setiap cabang kuasa.Struktur pembangunan penyimpanan sejuk struktur boleh menjadi struktur beton batu bata atau struktur besi, yang boleh ditentukan mengikut anggaran mereka sendiri dan keperluan sebenar. Pada masa ini, kebanyakan storan sejuk dibangun dengan struktur baja lapisan tunggal, dan dilengkapi dengan tubuh penyimpanan penyimpanan suhu terma kombinasi, platform memuat, sistem sejuk, sistem, sistem paip, dll. mengikut keperluan sebenar sirkulasi penyimpanan sejuk.

label:
4jawapan
Sumber Air dan Kejuruteraan Tenaga Hidro
2Tingkat-- · 2024-02-20 08:41:32

AntwerpBagaimana untuk mengisi pemasangan penyimpanan sejukBerapa harganya, bolehkah saya memindahkan barang?

Lihat lagi
Construction Engineering Co., Ltd.
3Tingkat-- · 2024-02-20 09:18:20

AntwerpBagaimana untuk mengisi pemasangan penyimpanan sejuk Memang bagus, berapa lama masa yang diambil untuk tiba selepas berlepas?

Lihat lagi
Projek Hijau
4Tingkat-- · 2024-02-20 09:37:17

AntwerpBagaimana untuk mengisi pemasangan penyimpanan sejukKualitinya bagus, benar-benar di luar jangkaan, dan kelajuan penghantaran sangat pantas.

Lihat lagi
Chengtian Technology Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2024-02-20 09:54:34

Pembeli yang sangat baik. Terima kasih. Rakan sekerja saya sangat menyukainya AntwerpBagaimana untuk mengisi pemasangan penyimpanan sejuk. Datang lagi lain kali

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)