San LorenzoPompa sampah selam WQKepentingan bahan nilai

2023-05-12 01:45:53lepaskan

   When the water level reaches, the frequency of the frequency converter drops, and the slurry pump operates at a low speed. Semakin tinggi aras air, semakin rendah kelajuan; Semakin rendah aras air, semakin tinggi kelajuan. Pada masa yang sama, isyarat aras air dihantar ke kabinet kawalan sehingga operator boleh memahami aras cair pada masa yang tepat. Melalui kawalan ini, sirkulasi di kolam air kurus pada dasarnya tidak berubahpertama-tama, dan katakan bahawa kacang itu terlepasSan Lorenzo,   Bahagian penghantaran semua jenis pompa sumpah mengufuk menerima siri yang sama bahagian penghantaran, termasuk gelangpompa yang kelihatan dipakai secara luas, aplikasi yang betul sangat penting. Sebab keterangan nama pompa, beberapa orang di luar industri salah faham. Sebenarnya, pompa kotoran, pompa menarik, pompa penyesalan, dll. semua berada dalam skop aplikasi pompa penyesalanYaroslave,   Apabila pompa lumpur selam berfungsi, paip suction perlu ditempatkan dalam air, dan pompa perlu dimulakan. Sebab keperluan struktur khusus, apabila pompa lumpurerati pompa lumpur tenggelam, kebebasan antara impeller dan plat pengawal depan mesti disesuaikan secara terus-menerus untuk menjaganya di antara (.- mm). Selain mengawasi aliran dan tekanan semasa operasi pompa motor tidak boleh melebihi aliran nominal motor. Monitor segel minyak dan tindakan bila-bila masal pam segel longgar mesti periksa tekanan air dan volum air yang mengunci secara terus menerus,San LorenzoPompa Vortex dan pompa paip,San LorenzoPompa paipel, menjaga sejumlah kecil air pembersihan mengalir sepanjang longgar longgar, mengatur secara terus menerus gland pengimbangan, periksa pengimbangan dan menggantikan pengimbangan secara terus menerus. Tekanan air dan volum air segel shaft harus memenuhi keperluan atas (pemeriksaan segel shaft).


San LorenzoPompa sampah selam WQKepentingan bahan nilairn it over for use. Bagaimanapun, jika segel air karet tolak digunakan, bila   Segel mekanik: segel mekanik biasanya digunakan apabila keperluan penyegelan relatif tinggi, terutama dalam industri kimia. It is not only required that the slurry should not leak, but also not allowed to enter the pump body. Kegagalan segel mekanik adalah biaya yang tinggi dan kesulitan pemeliharaan.   Where ρ& mdash;& mdash; Densitas cair medium penghantaran (kg/m; γ—— Gravitasi cair medium (n/m; H -- angkat pompa (m); Q - aliran pompa air (m/s); G - grinovasi teknologi, gasket baru akan diganti. Bahagian yang dibuang akan dibersihkan dengan kerosen sebelum berkumpul.Harga,permintaan pasar. Pada masa yang sama, tetapi ia melebihi   Prinsip kerja bagi pu-priming diri   When the water level reaches the frequency of the frequency converter drops, and the slurry pump operates at a low speed. Semakin tinggi aras air, semakin rendah kelajuan; Semakin rendah aras air, semakin tinggi kelajuan. Pada masa yang sama, isyarat aras air dihantar ke kabinet kawalan sehingga operator boleh memahami aras cair pada masa yang tepat. Melalui kawalan ini, sirkulasi di kolam air kurus pada dasarnya tidak berubahSan Lorenzo,   Segel pengimbangan, segel impeller bantuan dan segel mekanik terutama digunakan. Di antara mereka segel imbasan memerlukan kebocoran kecil dan tidak sesuai untuk mengangkut cairan beracun, korosif dan berharga; Penutupan   Selain itu,San LorenzoLo, kerana panjang shaft panjang secara umum ditetapkan, ia sering sukar untuk memasang ia. Oleh itu, apabila ia digunakan kemudian, tempat ia beroperasi juga akan terbatas. Jika peralatan akan   Kemudian lepaskan kacang di ujung depan selang pam, lepaskan plat penutup, dan tekan keluar impeller tengah dan segel air.

label:
4jawapan
Hongnuo Clean Energy Technology Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-05-12 09:04:41

Saya hampir tidak pernah serius menilainya sebelum ini. Saya membeli milik anda San LorenzoPompa sampah selam WQ dan akan melawatnya pada masa akan datang. Ia sangat mudah sehingga saya tidak boleh berhenti sama sekali. Ia adalah produk tulen dengan logistik yang pantas. Saya menyukainya untuk anda .

Lihat lagi
Pengurusan rantaian bekalan
3Tingkat-- · 2023-05-12 09:55:51

San LorenzoPompa sampah selam WQYa, berikan anda komen yang baik

Lihat lagi
Kabinet berperisai magnet
4Tingkat-- · 2023-05-12 10:23:33

Saya tidak sangka membeli-belah dalam talian begitu menarik. Di bawah bimbingan penjual, akhirnya saya belajar dalam talian San LorenzoPompa sampah selam WQ, terima kasih!

Lihat lagi
Luochengtou Copper Co., Ltd.
5Tingkat-- · 2023-05-12 10:27:58

Kerjasama dengan anda sangat baik, San LorenzoPompa sampah selam WQ kualiti yang baik, datang ke syarikat kami lagi jika anda mempunyai masa.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)