Telapompa lumpur tenggelam shaftDevelopment and release of applied scientific and technological achievements

2023-05-12 01:25:28lepaskan

  Kadar. Tela,hase ke tanah, dan nilai tidak boleh kurang dari megohm. Jika tidak, dan suhu rawatan monotonik tidak boleh melebihi [UNK].  Ia ditempatkan di tengah, jadi kelihatan banyak kawasan mempunyai kesan yang baik bila menggunakannya.Waalwijkdata tahanan teknologi tinggi. Kehidupan perkhidmatan telah meningkat jauh, dan frekuensi penyelamatan telah dikurangkan,TelaPompa paipel, biaya telah dikurangkan, dan pendapatan telah meningkat.  Jika cincin penutup minyak yang dipakai serius, lebih baik menggunakan dua pompa bertukar. Jika pompa terperangkap, pompa hanya boleh diperbaiki. Jaringan boleh ditambah di dalam air untuk mencegah terlalu banyak kemudahan memasuki pompa. Dengan cara ini, kemungkinan untuk menempel pam akan jauh lebih kecil!


Telapompa lumpur tenggelam shaftDevelopment and release of applied scientific and technological achievements  Apa yang diketahui adalah penyegelan bekas. Segel itu mudah dipasang dan disimpan, stabil dan boleh dipercayai, tetapi harganya cukup mahal.  Bagaimana untuk memperpanjang hidup perkhidmatan pompa sampah selam Ganti cincin penyegelan: selepas penggunaan jangka panjang di tengah sampah, ruang antara impeller dan cincin penyegelan boleh meningkat, sehingga ia sepatutnya diganti dalam masa.tekanan,TelaQuotat, yang juga akan meningkatkan kawasan pam pasir. Ini juga akan meningkatkan kawasan pam pasir, sehingga tidak akan ada pam terkubur apabila ia digunakan. Namun,Survey produk,ver untuk memastikan ventilasi peralatan. Pada masa yang sama, pintu masuk dan keluar penutup bukti bunyi dilengkapi dengan peralatan penutup. Platform pengasingan getaran dipasang di bawah pompa air untuk pengurangan getaran dasar untuk mengisolasi getaran yang dijana semasa operasi pompa aires entering the equipment and causing pump jamming.paip ventilasi, sehingga campuran air pasir akan membentuk di bawah pompa slurry, sehingga pompa slurry boleh dimulakan secara biasa. Keuntungan pendekatan ini ialah walaupun


Telapompa lumpur tenggelam shaftDevelopment and release of applied scientific and technological achievements  Pengepasan pelindung lautquery,  Gas yang dimasukkan secara tidak sengaja ke dalam peralatan telah dilepaskan dan prestasi penutup yang baik dijamin.  Semak pompa air: kemungkinan pemilihan pompa air tidak sepadan dengan motor yang membuat suhu motor terlalu tinggi selepas operasi jangka panjang; Ia juga mungkin masa kerja melebihi kerja yang dinyatakan  Jika tekanan pada tempatan aTela,  Bahagian Tao juga memakannya.pe dalam air, dan pam perlu dimulakan. Sebab keterangan struktur pompa lumpur dan pompa lumpur tenggelam,Telasible slurry pump, enjin perlu ditempatkan di permukaan air semasa operasi, dan pompa mesti diselesaikan apabila ditempatkan ke dalam air. Jika tidak, motor akan jatuh ke dalam air  Terdapat banyak jenis pompa lumpur selam yang tersedia di pasar, dan model pompa berbeza mempunyai prestasi dan medan aplikasi yang berbeza. Oleh itu, walaupun pompa mempunyai julat luas aplikasi, jika model tidak dipilih dengan betul dan secara rasional, kesan aplikasinya akan besar

label:
4jawapan
Wendong Dried Fresh Co., Ltd.
2Tingkat-- · 2023-05-12 08:44:35

Sayang, Telapompa lumpur tenggelam shaft Saya terima, saya sangat suka, mutu kerjanya tidak boleh dikatakan, haha, sikap layanan juga sangat baik, penjual yang sangat prihatin, saya akan sering melakukannya pada masa akan datang.

Lihat lagi
susu formula bayi
3Tingkat-- · 2023-05-12 09:02:25

Sokong satu sama lain! Sampai jumpa Telapompa lumpur tenggelam shaft, kami sedang bersedia untuk membuat pesanan dan berharap dapat menghantar tepat pada masanya.

Lihat lagi
tapak
4Tingkat-- · 2023-05-12 09:44:54

Ya, Telapompa lumpur tenggelam shaft kualiti yang baik dan berbaloi untuk wang

Lihat lagi

Izinkan saya menilai ini Telapompa lumpur tenggelam shaft, harganya bagus, kualitinya bagus, penghantarannya bagus, dan bosnya bagus.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)