TocoaLoApa peranti industri

2023-05-12 01:15:10lepaskan

permintaan pasar. Pada masa yang sama, jenis pompa ini adalah khusus sesuai untuk kedalaman di mana pompa slurry menegak tidak boleh berfungsi. Perhatikan bila menggunakan peralatan. Pompa lumpur selam boleh beroperasi jika kedalamannya kurang dari m, tetapi ia melebihiunit description in lists Submersible slurry pump is a machine used to transport liquid. Ia boleh dibahagi kepada banyak jenis menurut media pengangkutan yang berbeza. Kemudian, apabila mengangkut beberapa media dengan ciri-ciri istimewa, peralatan akan dirawat dengan proses yang menentang kerosakan dan menentang pakaian. Hanya dengan cara ini peralatan boleh diperbaikiTocoa,Tocoasible slurry pump,pemomp kembang kembang kembang kembang kembang kembang kembang kembang kembang mungkin menyebabkan pemomp kembang kembang jatuh sekurang-kurangnya, atau menyebabkan kerosakan seluruh pompa paling banyak. Putaran sebaliknya pemomp pemadam kembang kebanyakan mempunyai bahaya berikut: pemadam kembang kembang kembang jatuh. Sambungan antara pemomp pemadam dan peluru pam adalah skru satu arah   After each use of the equipment, high-pressure water should be used to wash the pump and pipes. Pencucian boleh dihentikan sehingga air tidak mempunyai kemudahan.Pachuka,atau pam boleh tenggelam dalam cair pada masa yang sama; Pompa lumpur menegak adalah produk awal, dan pemasangan dan penggunaan yang sesuai. Perubahan struktur penyegelan pompa mengelakkan kerosakan langsung pada penyimpanan selepas penyegelan mekanik rosak, dan kehidupan perkhidmatan penyimpanan juga telah berubah besar.


TocoaLoApa peranti industri   Perkara proses berbeza: motor yang digunakan dalam pompa lumpur menegak adalah motor menegak biasa, yang tidak mempunyai kekebalan air . Motor pompa lumpur selam dan selang pompa adalah koaksial. Motor ini harus ketat air dan ditutup. Motor dan tubuh pompa boleh menyerang di bawah air pada masa yang sama.pump, carefully check whether the cable is damaged, whether the fasteners are loose or fall off, and whether the pump is deformed or damaged during transportation, storage and installation.ry pump.Rekomendasi kata mulut, bunyi kejadian antara impeller dan shell pompa perlu dihindari.


TocoaLoApa peranti industri   Apabila menambah minyak lubricating ke pompa pada masa biasa meterquery,   Segel mekanik yang lain adalah segel terpecah, yang boleh diganti tanpa melepaskan slu   Ia tidak dibenarkan untuk beroperasi pam elektrik dalam keadaan tinggi rendah untuk masa yang panjang (biasanya,TocoaISG single stage vertical pipeline pump, lift beroperasi tidak boleh kurang dari % dari lift bernilai), yang   Fleksibiliti. Peralatan mempunyai struktur maju, aliran luas, kapasitas pembuangan kanan-kanan kuat, pemilihan bahan yang baik dan perlawanan kerosakan kuat. Ia sesuai untuk membawa cair yang mengandungi partikel-partikel yang solid, seperti batu pasir cinder dan tailings. Jadi apa yang diperlukan untuk kerjanya? Mari mereka memahami secara singkat.Tocoa,p boleh ditambah pada kedudukan paip masuk air dan digunakan pada sudut darjah, dan kemudian skrin penapis dipasang dalam perangkap untuk menapis ketidaksamaan untuk kedua kalinya, supaya mengelakkan penghalangan pompa sumber selam semasa digunakan.   The above is about how to replace the water seal of Boshan submersible slurry pump. Selain segel air, bahagian lain pompa juga perlu diganti pada masa apabila mereka rosak. Selain itu, beberapa bahagian pompa adalah relatif mudah untuk rosak, jadi kita perlu menggantikannya secara regola   When the submersible slurry pump is used at ordinary times, cavitation usually occurs, which has a great impact on the impeller of the equipment itself. Jadi bagaimana untuk mengesan sama ada ada kavitasi bila menggunakan peralatan pada masa biasa?

label:
6jawapan

Selamat bekerjasama dan pembungkusan yang ketat. Mari bercakap tentang perkhidmatan perniagaan: Suka

Lihat lagi
Pemindahan teknologi dan jualan
3Tingkat-- · 2023-05-12 09:23:50

Ha ha. TocoaLo Dah sampai tak lama lagi, not bad, lain kali datang boleh minta diskaun ^_^

Lihat lagi

Raya tak lama lagi, boleh TocoaLo dapat diskaun?

Lihat lagi

Tanya, boleh saya hantar TocoaLo spesifikasi khusus, izinkan saya menghubungi anda.

Lihat lagi
Kelengkapan kuasa
6Tingkat-- · 2023-05-12 10:10:50

Untuk memenuhi jangkaan bos terhadap saya, saya akan menulis penilaian saya sendiri secara objektif, saksama dan jujur, TocoaLo memang sangat bagus, terima kasih!!!

Lihat lagi
Kecuali perundingan pelaburan kewangan
7Tingkat-- · 2023-05-12 10:13:48

Hebat TocoaLo, perkhidmatan yang sangat baik, terima kasih.

Lihat lagi
Daftar masuk Hantar jawapan
Masalah berkaitan
lihat semua
Pengumpul(1)